In de kijker: Rompompom Rijmdomino

on

Bij uitgeverij Zwijsen is er met ‘Rompompom Rijmdomino – met de letters van school’ een nieuw spel verschenen met Pompom, het bekende vriendje van school, in de hoofdrol. 

Deze rijmdomino bevat kleurrijke kaarten met plaatjes met eronder een woord. Kleuters die al kunnen lezen, mogen proberen het woord te lezen. Zij die nog niet kunnen lezen, kunnen het spel spelen op basis van alleen de plaatjes.

De bedoeling van het spel is de plaatjes die op elkaar rijmen, aan elkaar te leggen. Wie als eerste geen kaarten meer heeft, is de winnaar. Deze rijmdomino kan gespeeld worden met twee tot zes spelers en is geschikt voor kinderen van vier tot zes jaar.

De Rompompom-spellen stimuleren de ontwikkeling van taal, lezen, rekenen en sociaal-emotionele vaardigheden. Met deze Rijmdomino oefent uw kind het lezen van letters en eenvoudige woordjes, wat zorgt dat hun woordenschat vergroot. Ook leren ze spelenderwijs het onderscheiden van klanken die rijmen.

Speciaal voor kinderen in groep 1 en 2 heeft Zwijsen de spelletjes van Rompompom ontwikkeld. Nieuwsgierige kleuters kunnen thuis volop aan de slag met letters, woorden en cijfers.

De ‘Rompompom Rijmdomino’ bezorgt je (klein)kind niet alleen speelplezier, het is tevens een leerrijk spel en sluit 100% aan bij wat ze op school leren. Bij Zwijsen zijn diverse spelletjes en boeken van Pompom verschenen. Neem zeker eens een kijkje op de website https://www.zwijsen.nl/series/rompompom/ 

Rompompom Rijmdomino – ISBN 9789048741243 – Leeftijd: 4 tot 6 jaar – Prijs: € 12,99 – Uitgeverij: Zwijsen

http://www.zwijsen.nl/product/rompompom-rijmdomino-9789048741243