‘Kim Kalender 2022 – 365 x (be)scheuren!’ is de eerste cartoonkalender van Kim Duchateau!

on

Kim Duchateau (1968) is onder meer cartoonist, striptekenaar, radiomaker en muzikant. Hij maakt cartoons voor verschillende bladen, kranten en websites, en tekent de stripreeksen Aldegonne en Esther Verkest. Kim is al drie decennia lang als een van de beste, populairste én grappigste tekenaars en cartoonisten van Vlaanderen. 

Sinds kort ligt de eerste cartoonkalender van Kim Duchateau in de winkelrekken. Deze eerste editie van de KIM KALENDER zorgt ervoor dat u het minstens één keer per dag, een heel jaar lang, bescheurt van het lachen. 365 keer na elkaar.

Een scheurkalender met grappen over dagdagelijkse zaken, zoals over het weer, Halloween, Lourdes, kabouter Plof, een gefrusteerde nachtvluchtpiloot, over de 100 meter politiek gelul, Kermit de kikker, de jury van het Songfestival, Pinokkio en véél meer!

Cartoonist Kim Duchateau heeft met zijn eerste cartoonkalender een kalender afgeleverd waarmee je elke dag van het jaar 2022 gegarandeerd start met een glimlach. Leuk om te krijgen of te geven!

ISBN: 9789022338193 – Prijs: € 14,99 – Uitgeverij: Davidsfonds