SUSKE EN WISKE 359: De naamloze 9 – Willy Vandersteen

on

‘De naamloze 9’ is het nieuwste album uit de reeks Suske en Wiske van Willy Vandersteen. Ook dit verhaal werd geschreven door Peter Van Gucht en de tekeningen zijn van de hand van Luc Morjeau.

Het verhaal

Wanneer er ingebroken bij  professor Barabas wordt zijn laboratorium volledig vernield door drie boeven. Er ontstaat een handgemeen tussen Barabas en de inbrekers en de professor raakt ernstig gewond.

Suske en Wiske proberen sporen naar de daders te zoeken in het laboratorium, echter zonder resultaat. Op weg naar huis worden ze aangesproken door een onbekende, gemaskerde man. De man vraagt om de naamloze 9 bij elkaar te roepen, want er is een schurk aan het werk die onze planeet wil vernietigen. Het zijn alleen de naamloze 9, een club van wetenschappers, die de aarde kunnen redden. 

Maar onze vrienden mislukken in hun opdracht en de naamlozen worden ontvoerd naar een ruimtestation. Daar ontvouwt de dader zijn duivelse plannen, die maar één doel hebben: de totale vernietiging van onze planeet.

In dit gloednieuwe stripalbum staan onze vrienden voor een zware taak: het redden van de aarde. De grote schurk die een nieuwe aarde wil maken, is een oude bekende die voor niets terugdeinst…

‘ De naamloze 9’ is een heus sciencefictionverhaal vol spanning, waarbij het gevaar achter elke hoek schuilt en het leven van onze vrienden op het spel staat.  Of Suske en Wiske erin slagen de naamlozen te bevrijden uit de klauwen van die nietsontziende schurk en zo de aarde van de ondergang redden, lees in het 359ste album uit de reeks!

ISBN: 9789002271434 – Paperback – 48 blz – Prijs: € 7,25 – Uitgeverij: Standaard Uitgeverij – Ook verkrijgbaar als digitale strip