DINOPARK 1 – Plumeri & Bloz

on

Bij Standaard Uitgeverij is het eerste nummer van de nieuwe stripreeks ‘DINOPARK’ verschenen.  Deze spin-off van Dino’s zit boordevol knipogen naar Jurassic Park en laat je van dichtbij kennismaken met het leven van een dinosaurus.

In ‘Dinopark’ maken we kennis met de dinosaurussen die leven in het gloednieuwe dierenpark. Paleontologen droomden ervan en wetenschappers zijn erin geslaagd: er lopen weer dino’s rond op aarde en ze wachten op de bezoekers in deze unieke zoo. 

In dit eerste deel vinden we naast 38 Eén-pagina-gags ook nog zes bladzijden met interessante dino-info en talrijke fiches met weetjes over alle dinosoorten.

Maak kennis met echte dinosaurussen in deze beestachtig spectaculaire strip!

Wil je weten hoe je een verkouden brachiosaurus van 50 ton verzorgt? Waarom alle raptors pluimen hebben? En hoe je ervoor zorgt dat de T-rex geen bezoekers opvreet als tussendoortje? Op deze en vele andere vragen vind je in dit gloednieuw stripverhaal een antwoord op.

De strip ‘Dinopark’ is zowel grappig als leerrijk. Het scenario is van Arnaud Plumeri, de tekeningen van Bloz. Maak kennis met de talrijke dinosaurussen in deze niet alledaagse zoo… Maar pas op, waag je maar niet té dichtbij!

ISBN: 9789462108127 – Paperback – 48 blz – Prijs: € 7,50 – Uitgeverij: Ballon Comicsj – Ook verkrijgbaar als digitale strip