Boek in de kijker: Gelukkig op Ibiza – Aline van Wijnen

on

Na een armoedige jeugd en zonder noemenswaardige opleiding liggen de kansen voor de zesentwintigjarige Maud niet voor het oprapen. Toch heeft ze maar één doel in haar leven: zich ontworstelen aan haar milieu, waar alcoholisme en bijstandsuitkeringen de normaalste zaak van de wereld zijn. Desnoods door een rijke man aan de haak te slaan. Als verkoopster in een juwelierszaak komt ze genoeg rijke mannen tegen. Haar schoonheid blijft ook door hen niet onopgemerkt.

Maud is hard op weg om haar droom waar te maken. Tot er iets gebeurt wat ze niet had verwacht...

Zakenman Chris is een ongebonden vrijbuiter die zich uit principe alleen laat vergezellen door dames met wie hij een duidelijke overeenkomst heeft: no strings attached. Maud weet met haar grote mond en gouden hart een gevoelige snaar bij hem te raken, maar hij eet nog liever zijn dure Testoni-schoenen op dan dat toe te geven. Tot hij haar meeneemt op vakantie naar Ibiza, en er iets gebeurt wat beiden niet hadden voorzien..

‘Gelukkig op Ibiza’ is een warm, zomers feelgoodverhaal voor alle fans van Best of Romance

Aline van Wijnen woont in Almere met haar man. Ze debuteerde in 2016 met de roman ‘Halsoverkop’ nadat ze een schrijfwedstrijd had gewonnen. Haar tweede boek was het goed ontvangen ‘Liefde met gebruiksaanwijzing’ en ‘Bestemming geluk’ is haar derde feelgoodroman. ‘Het geheime kistje van Elle’, dat deels gebaseerd is op een waargebeurd verhaal, was haar eerste historische roman.

ISBN: 9789022585917 – Paperback – 320 blz – Prijs: € 17,99 -Uitgeverij: Boekerij – Ook verkrijgbaar als e-book

https://www.boekerij.nl/producten/gelukkig-op-ibiza-9789022585917