Boek in de kijker: Valerie Lane 1: De theewinkel vol geluk – Manuela Inusa

on

Bij uitgeverij Boekerij is de roman ‘De theewinkel vol geluk’ van Manuela Inusa verschenen. Deze luchtige feelgoodroman over de ware betekenis van vriendschap, liefde en vrijgevigheid is een Duitse bestsellersensatie: ruim 450.000 exemplaren werden er van verkocht en alle delen kwamen binnen in de Spiegel-bestsellerlijst! Het boek is van het Duits naar het Nederlands vertaald door Marion Hardoar en bevat naast een fantastisch verhaal, ook de recepten uit Laurie’s Tea Corner.

Het verhaal

Laurie is de trotse eigenaar van een gezellige theewinkel waar -smaken van over de hele wereld worden verkocht; van Chinese ginseng tot Indiase darjeeling. Van heinde en verre komen -mensen naar haar winkel om zich te laten verrassen door de heerlijke theesoorten. Maar zo succesvol als Lauries zaak is, zo onsuccesvol is ze in de liefde. Gelukkig laten haar vier beste vriendinnen dat niet zomaar op zich zitten!

Vijf vriendinnen. Vijf winkeltjes. Een zoektocht naar liefde en geluk

De auteur

Manuela Inusa veroverde met haar Valerie Lane-serie de harten van honderdduizenden lezers.. Ze schrijft nu aan een tweede serie, waarin in elk boek een andere specerij centraal staat. Inusa woont in Hamburg met haar man en kinderen.

ISBN: 9789022593394 – Paperback – 272 blz – Prijs: € 16,99 – Uitgeverij: Boekerij – Ook verkrijgbaar als e-book

https://www.boekerij.nl/producten/de-theewinkel-vol-geluk-9789022593394