Dankzij de inspiratiekalender van Ingeborg en Inge begin je elke dag met een goed gevoel!

on

Met het einde van het jaar in zicht verschijnen er talrijke scheurkalenders. Zo zijn er de Blokken scheurkalender 2022, De Slimste Scheurkalender ter Wereld 2022 en de Dagelijkse Kost scheurkalender 2022. Ook Ingeborg Sergeant heeft een scheurkalender uit. Ingeborg kennen we vooral als zangeres, voormalig televisiepresentatrice en als het gezicht van het kinderprogramma Schuif Af! Ook heeft ze zich gespecialiseerd in yoga en biedt ze opleidingen, meditatieweekends, lezingen, workshops, persoonlijke sessies en andere vormingen aan.

‘Ingeborg en Inge in 2022’ is een scheurkalender die je elke dag opnieuw een goed gevoel geeft, vol met citaten, ademhalingstips of doordenkertjes. Luchtig, licht, ontspannend én verrijkend. Ingeborg zorgde voor de teksten en de tekeningen zijn van Inge Jacobs.

‘Ingeborg en Inge in 2022’ is een kalender vol motivatie, wijsheid en enthousiasme. Deze inspiratiekalender brengt een synthese van Ingeborgs know-how en ervaring en dat op een zeer toegankelijke en humoristische manier.

De namen Inge en Ingeborg betekenen engel en engelbewaarder. En dat willen ze in 2022 zijn.

Elke dag een vleugje ‘zijn’ in plaats van te rennen, te doen, nog meer te doen en nog wat verder van jezelf te rennen. Ontdek samen met Ingeborg en Ine elke dag, een heel jaar lang, hoe dat kan.

Elke dag volg je mee het verhaal van een figuurtje dat lijkt op Inge en denkt en voelt als Ingeborg

Een idee voor een inspiratiekalender dat al lang leefde in het hart van Ingeborg om een dagelijkse positieve input te geven aan mensen op een toegankelijke manier is waar geworden.

‘Ingeborg en Inge in 2022’ is een mooie kalender, een scheurkalender die je elke dag opnieuw wakker maakt, vol tips en fraaie tekeningen. Neem elke ochtend even de tijd om inspiratie op te doen en dan zal deze kalender jou het allergelukkigst maken!

ISBN: 9789022338490 – Prijs: € 15,00 – Uitgeverij: Standaard Uitgeverij