Scheurkalender in de kijker: Happinez Scheurkalender 2022

on

Ook dit jaar is er de Happinez Scheurkalender met 365 inspirerende uitspraken. Deze bijzondere kaleidoscoop bevat elke dag van het nieuwe jaar een zorgvuldig geselecteerd citaat uit o.a. het boeddhisme, hindoeïsme, jodendom, de islam, filosofie en psychologie. 

Elk citaat wordt op de achterkant van het kalenderblaadje nader toegelicht met een uitleg, aanmoediging of meditatie van de betreffende dag. Speciale aandacht krijgt de betekenis van de maanstand in deze kalender.

Een gemengd team van bevlogen schrijvers heeft, ieder van zijn of haar eigen(zinnige) visie op het leven, woorden verzameld en geschreven die uitnodigen tot reflectie en bezinning. Dat levert een verrassende schatkist van 365 spirituele inzichten op.

Dit jaar zijn er twee subtiele thema’s te ontdekken als een rode draad door het jaar heen.

Het eerste is het verlangen naar eenheid en verbinding tussen mensen onderling en tussen onszelf en de wereld om ons heen.

Het tweede thema is de waarde van zelfliefde, en hoe dat in balans te brengen met liefde voor alles wat leeft.

Laat je inspireren en begin elke dag met het lezen van mooie spreuken en rake quotes van onder andere Lao Zi, Wil Derkse, Rabbi Nachman en Catherine Gray.

  • Eenvoudig te scheuren en in te lijsten pagina’s
  • Op de achterzijde van elke quote vind je extra toelichting
  • Met bij elke volle maan een prachtige uitleg

De Happinez scheurkalender 2022 staat garant voor 365 dagen wijsheid en inspiratie. Een leuk idee om als kerst- of nieuwjaarsgeschenk te geven!

ISBN: 9789021579979 – Prijs: € 17,50– Uitgeverij: Kosmos Uitgevers

https://www.vbkbelgie.be/boek/happinez-spirituele-scheurkalender-2022/