Scheurkalender in de kijker: Natuurscheurkalender 2022

on

Bij uitgeverij Kosmos is de nieuwe Natuurscheurkalender verschenen.

Dankzij de ‘Natuurscheurkalender 2022’ komen we meer te weten over de dieren, planten, tuinieren, het heelal, het weer en andere natuurthema’s. De kalender staat boordevol tips en nuttige weetjes. Tijdens de weekdagen zijn het meerkeuze quizvragen en tijdens het weekend vooral gedichten of interessante doe- en beleeftips.

De kalender is samengesteld door Roel Diepstraten, Morgan Hoftijzer, Agnes Westelaken en Femke den Hertog.

Wat is een rattenkoning? Wat gebeurt er voordat een wolk ontstaat? Waarom zie je vlinders eigenlijk vooral als het zonnig is? Welke Nederlandse vogel spietst zijn prooi in de zomer aan doorns?

Deze en 361 andere vragen vind je terug in deze prachtige natuurscheurkalender. Je hebt steeds de keuze uit vier antwoorden en op de achterkant staat het juiste antwoord met de nodige uitleg. 

Met deze leerrijke scheurkalender volg je tevens het hele jaar wat er in de natuur gebeurt, zoals de standen van zon en maan, de bloei van planten en het verschijnen van vruchten, vlinders en vogels.

De ‘Natuurscheurkalender 2022’ is er voor iedereen met een hart voor de natuur. Je zal versteld staan wat je er elke dag opnieuw over bijleert. Tip: je kunt de afgescheurde blaadjes sparen en zo er je eigen natuurquiz mee maken. Succes gegarandeerd!

ISBN: 9789021579573 – Prijs: € 14,99 – Uitgeverij: Kosmos

https://www.vbkbelgie.be/boek/natuurscheurkalender-2022/