Scheurkalender in de kijker: Kakhiel scheurkalender 2022

on

Bij uitgeverij Borgerhoff & Lamberigts zijn er van Kakhiel de boeken ‘De Dikke Kakhiel’ deel 1,2 en 3 verschenen. Ook werd er vorig jaar een Kakhiel scheurkalender uitgebracht. Wegens het enorme succes is er met de ‘Kakhiel scheurkalender 2022’ opnieuw een scheurkalender verschenen, goed voor 365 gloednieuwe grappen van Kakhiel!

Wie de m/v/x achter het pseudoniem Kakhiel is, blijft een goed bewaard geheim, maar de Kakhiel-moppen zijn bijna iedereen bekend.

Op zoek naar domme moppen voor Valentijnsdag, Kerstmis of een andere dag van het jaar? Zoek niet verder. Ook in 2022 staat Kakhiel opnieuw klaar om je timemanagement én je levenskwaliteit te verbeteren.

Dankzij de scheurkalender van Kakhiel komt er een einde aan al die knorrige ochtenden. Vanaf nu kun je elke morgen uit je bed springen om te ontdekken welke domme mop vandaag je ochtendhumeur de kop zal indrukken. En het is nog leerrijk ook. Wist jij bijvoorbeeld dat 16 december Lelijke-sweater-dag is? Het staat er allemaal in, zodat je nooit meer Wereld-naakt- of Batmandag vergeet!

De Kakhiel-scheurkalender staat boordevol nieuwe, nooit eerder gepubliceerde grappen. Geen dag gaat voorbij zonder een brutale bejaarde of een gewiekste kleuter. Met deze scheurkalender ga je dus gegarandeerd goede tijden tegemoet…

ISBN: 9789463930710 –  Prijs: € 15,99 – Uitgeverij: Borgerhoff & Lamberigts

https://borgerhoff-lamberigts.be/boeken/kakhiel-scheurkalender-2022