‘De Enige Echte Super Family Planner 2022’ is dé ideale planner voor het hele gezin!

on

Ook dit jaar is er bij uitgeverij Kosmos ‘De Enige Echte Super Family Planner 2022’ van Rinskje Koelewijn, Toni Westenberg en Nanja Toebak verschenen.

Ondanks het feit dat vele afspraken gemaakt worden op de digitale agenda van een smartphone, is De Enige Echte Super Family Planner een must have voor vele gezinnen. Want met deze maandplanner ziet elk gezinslid met één oogopslag wie, waar en wanneer moet zijn. Ook de kinderen die (nog) geen smartphone hebben. Zij zijn dol op deze klassieker onder de planners, want zo mogen we ‘De Enige Echte Super Family Planner 2022’ wel noemen.

Deze coole planner is zowel handig, informatief als vrolijk, en bevat meer dan 1250 leuke stickers. Op deze planner (uitgeklapt 56 cm hoog) is er elke dag ruimte genoeg om de activiteiten en opdrachten voor het hele gezin op te schrijven. Hang hem in huis op een goed zichtbare plaats en elk gezinslid kijkt automatisch elke dag op de kalender en vult zijn afspraken in. Zo heb je geen dubbele afspraken meer en voorkom je verrassingen.

Verder staan er in de kalender de beste tips van ouders en kunnen de kleinsten met de kleurrijke stickers zelf hun activiteiten plannen. En op zondag is er een zakgeldvakje. Vink dit af als het wekelijks zakgeld is uitgekeerd!

Achteraan de planner kun je de belangrijkste telefoonnummers noteren en de lijst van de schoolvakanties van zowel België als Nederland raadplegen. Handig!

De makers van deze family planner 2022:

Rinskje Koelewijn is redacteur bij NRC Handelsblad en moeder van twee.

Toni Westenberg is internet projectmanager en moeder van drie.

Nanja Toebak is grafisch ontwerper en moeder van één.

De Enige Echte Super Family Planner 2022 – ISBN: 9789021580418 –  Prijs: € 19,99 – Uitgeverij: Kosmos

https://www.vbkbelgie.be/boek/de-enige-echte-super-family-planner-2022/