Scheurkalender in de kijker: Een jaar vol geluk 2022 – Leo Bormans

on

De scheurkalender ‘Een jaar vol geluk’ van auteur Leo Bormans is een klassieker onder de kalenders. De uitgave voor het jaar 2022 is inmiddels al de tiende editie van deze gelukskalender vol nieuwe geluksinterventies.

Met deze gelukskalender is het de bedoeling om elke dag even stil te staan bij de wijze woorden van iemand die op die dag geboren is. Lees de tip van de dag die aan het citaat gekoppeld is en maak even tijd om die uit te voeren. Wie de tips uitvoert ziet zijn geluk echt stijgen. Dat is aangetoond door grootschalig onderzoek aan de Universiteit van Leuven.

De citaten van de dag zijn van o.a. Steve McQueen, Herman Van Veen, Andrea Bocelli, Kristien Hemmerechts en Giorgio Armani.

Op de achterzijde van elk blaadje kun je ‘s avonds minstens één leuke herinnering opschrijven. Zo heb je op het einde van het jaar 365 leuke herinneringen om te koesteren!

“Als ik één kant van iemand heb gezien,

wil ik graag ook de andere kant zien.” – Kurt Rusell

“Op dagen dat je geen zin hebt,

boek je vaak de meeste vooruitgang.” – Nina Derwael

“Vrijwel alle mensen hebben iets aardig,

als je maar diep genoeg graaft.” – Simon Carmiggelt

Leo Bormans is geluksonderzoeker, schrijver en inspirator. Hij is auteur van internationale bestsellers als ‘The World Book of Happiness’ en ‘The World Book of Hope’. Hij heeft zijn inzichten vertaald in vele publicaties rond geluk en hoop, zoals de populaire voorleesboeken ‘Geluk voor Kinderen’ en Felix zoekt Geluk’.

In 2020 verscheen zijn eerste roman, De Knikkers van Qadir, gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een vader op de vlucht. Leo Bormans is Distinguished Lecturer in Happiness Research aan de Erasmusuniversiteit in Rotterdam.

ISBN: 9789401472036 – Prijs: € 14,99 -Uitgeverij: Lannoo

https://www.lannoo.be/nl/een-jaar-vol-geluk-2022