Scheurkalender in de kijker: De Bucketlist scheurkalender 2022 – Elise De Rijck

on

‘De Bucketlist scheurkalender 2022’ van Elise De Rijck is een kalender met 365 nieuwe uitdagingen en elke dag een nieuwe quote,. Deze prettig gestoorde kalender zorgt ervoor dat 2022 een bijzonder jaar wordt!

Elke dag staat er op de voorzijde een passende quote en op de achterzijde van elk blaadje staat een uitdaging. Die  kunnen grappig en verrassend zijn en bij sommige uitdagingen zal je misschien je bedenkingen hebben of er zelfs je neus en wenkbrauwen voor ophalen. Maar hoe gek ze ook zijn, voer ze uit! 

Elise De Rijck koos de uitdagingen uit om je aan het lachen te brengen, je aan het denken te zetten of om je uit je comfortzone te halen. Elke opdracht is makkelijk uitvoerbaar en vereist weinig tot geen voorbereiding. 

  • Ga op zoek naar dierensporen in het wild/ je tuin/het park.
  • Gooi een muntje in een fontein en doe een wens.
  • Probeer een zwevend figuur in de wolken te spotten.
  • Doe iets met je vrienden dat je normaal enkel met je ouders zou doen.
  • Bereid een maaltijd in 1000 seconden. Houd een timer bij de hand.

Deze en 360 andere opdrachten vind je in de enige, echte ‘De Bucketlist scheurkalender 2022’ van Elise De Rijck. 

Elise schreef in 2015 met ‘Het Bucketlist Boek ‘ haar eerste boek. Dat inspirerend boek bleek algauw een bestseller te worden en er verschenen nog verschillende boeken van haar.

Elise neemt zichzelf niet te serieus en hoopt dat jij dat ook niet doet met haar boeken. Ze eet confetti als ontbijt (niet écht, hoor), is niet vies van een beetje nostalgie en speelt nog dagelijks met Polly Pocket (ook niet echt, hoor!).

ISBN: 9789401474528 – Prijs: € 15,99 -Uitgeverij: Lannoo

https://www.lannoo.be/nl/de-bucketlist-scheurkalender-2022