Boek in de kijker: Lieve Vriendin – Paul Verrept & Tim Van den Abeele

on

Bij uitgeverij De Eenhoorn is het wondermooie boek ‘Lieve Vriendin’ van Paul Verrept, met prachtige illustraties van Tim Van den Abeele, verschenen.

Het verhaal is in briefvorm geschreven en gaat zowel over gevoelens die gepaard gaan met een intense vriendschap, als over extreem verdriet, de (on)eindigheid van relaties en over de vergankelijkheid van het opgroeien.

Auteur Paul Verrept weet met deze korte brief de gevoelige snaar van elke lezer te raken. Het zijn woorden die blijven hangen en zet je als lezer aan het denken. Wat als vriendschap plots verandert? Wat als geluk en geborgenheid omslaan in bitterheid en rancune? En wat als jouw verhaal niet hetzelfde is als dat van mij? 

Deze intieme brief toont twee kanten van hetzelfde verhaal en toont de veranderlijkheid en ongrijpbaarheid van vriendschap. Naast het verhaal bevat ‘Lieve Vriendin’ zeer knappe illustraties van Tim Van den Abeele, die vorig jaar nog de Bronzen Penseel 2022 won met  ‘Het hart van het meisje’, een prentenboek dat eveneens bij uitgeverij De Eenhoorn verschenen is.

ISBN: 9789462916982 ) Hardcover – 40 blz – Prijs: € 19,95 –  Leeftijd: Vanaf 6 jaar – Uitgeverij: De Eenhoorn

eenhoorn.be/boek/lieve-vriendin/