Recensie: Vrolijke Vrekken – Geld besparen was nog nooit zo leuk – Kristof Bogaerts & Ewoud Huysmans

on

Kristof Bogaerts en Ewoud Huysmans zijn twee redacteurs van Het Nieuwsblad die één ding verschrikkelijk vinden: te veel betalen. Of het nu gaat om de rekening van de supermarkt, een lening bij de bank, of de factuur van de energieleverancier… Het leven wordt alsmaar duurder en de twee vrienden zoeken uit hoe je toch geld kunt besparen. 

Hun tips om te bezuinigen kun je beluisteren en lezen in hun humoristische podcast en krantenreeks. Ewoud en Kristof hebben inmiddels miljoenen fans, mensen zoals u en ik die het beu zijn om teveel te betalen.

Nu hebben ze hun beste verhalen, clashes met klantendiensten en tips en tricks gebundeld in het boek ‘Vrolijke Vrekken – Geld besparen was nog nooit zo leuk’, uitgebracht bij Borgerhoff & Lamberigts.

Het boek bevat 41 uiteenlopende hoofdstukken waarin de Vrolijke Vrekken klaar en helder uitleggen hoe je kan besparen.

Nooit meer hoeven te betalen voor wasmiddel? Check. Je relatie redden met de Albert Heijn-regel? Check. Op je eentje toch nog groepskorting krijgen? Driedubbel check!

In eenvoudige taal en met talrijke voorbeelden kom je als lezer te weten hoe je honderden euro’s per maand kunt besparen.

Dankzij de Vrolijke Vrekken was geld besparen nog nooit zo leuk. ‘Vrolijke Vrekken’ is een boek boordevol weetjes waarmee je geld kunt verdienen, elke maand opnieuw. En in de rubriek Vrextreme krijg je er nog extra tips bovenop! 

ISBN: 9789463939201 – Paperback – 122 blz – Prijs: € 22,99 – Uitgeverij: Borgerhoff & Lamberigts

https://www.borgerhoff-lamberigts.be/shop/boeken/vrolijke-vrekken

Advertentie