Boek in de kijker: Villa Algarve – Linda van Rijn

on

Isabelles vakantie aan de zonnige Portugese kust wordt nog leuker wanneer ze de vrijgevochten surfer Victor ontmoet. Maar dan slaat het noodlot toe…

Isabelle van Duren vertrekt met haar vriendin Sanne voor een vakantie aan de Portugese Algarve. Allebei begin dertig, allebei net single na een lange relatie en allebei niet op zoek naar de liefde. De vakantie is alles wat het moet zijn: heerlijk eten, prachtige stranden en wanneer Isabelle ook nog de knappe surfer Victor ontmoet, kan de week helemaal niet meer stuk. 

Hoewel dit geen langdurige relatie gaat worden – of misschien wel juist daarom – geniet ze met volle teugen van het gezelschap van Victor: hij leert haar surfen op de golven en samen kanoën ze langs de prachtige kust. Een jaar later is Isabelle terug in de Algarve. Ze heeft een nieuwe liefde gevonden en samen bezoeken ze zijn familie in hun vakantievilla vlak bij het schilderachtige Portimão. 

Maar wat een gezellige vakantie zou moeten worden, verandert in een nachtmerrie. De prachtige rotsen van de Algarve verbergen geheimen die Isabelle liever nooit had geweten…

Linda van Rijn is bestsellerauteur van vakantiethrillers. Van haar boeken zijn meer dan 2,5 miljoen exemplaren verkocht. Linda van Rijn is het pseudoniem van Mariëtte Middelbeek. Zij is journalist en auteur en publiceert ook onder haar eigen naam. 

‘Villa Algarve’ is haar 31ste thriller. Naast romans, bundels met waargebeurde verhalen en (jeugd)thrillers schrijft Mariëtte historische romans in de serie Vrouwen van Vechtlust.

ISBN: 9789460686238 – Paperback – 288 blz – Prijs: € 17,50 – Uitgeverij: Marmer

VILLA ALGARVE – LINDA VAN RIJN

Advertentie