Welke BV schreef de thriller ‘BV-Day’?

Ontmasker deze BV auteur en win levenslang alle boeken van Good Stuff! Books!

Good Stuff! Books is een eigenzinnige uitgeverij, in 2019 opgericht door Erik Segers (journalist, auteur, muzikant, singer-songwriter, gitarist, scenarist, germanist, wat kan die man eigenlijk niet?) en Sigrid Vanhoutte (graphic designer en illustrator). De afgelopen drie jaar hebben ze enkele opmerkelijke boeken uitgebracht, zoals Erik Segers’ eigen boeken, een biografie van Yvo ‘Nonkel Jef’ Pauwels en ‘De Vuurvrouw’, de eerste roman van Meredith Van O, de voormalige zangeres van Pop In Wonderland.

Sinds kort is er met ‘BV-Day’ een wel heel speciaal boek verschenen bij Good Stuff! Books. De auteur van dit boek is een BV die onder de mysterieuze schuilnaam Chris Van Gansbeke deze thriller/mediasatire schreef. Hij of zij neemt in dit boek het BV-wereldje op de korrel en het is aan de lezer om uit te zoeken wie de BV is die dit boek geschreven heeft.

Over het verhaal kan ik kort zijn, kwestie van niets te verklappen…

Sinds acht uur ‘s morgens wordt er elk uur een Bekende Vlaming geveld door een hartstilstand. Dit kan geen toeval zijn, wie zit er achter deze moorden?

Ook over de auteur kan ik niet veel vertellen…

Het is niet zijn eerste boek. Wél zijn eerste en laatste boek als Chris Van Gansbeke. Misschien is hij helemaal geen hij, maar een zij. Wordt haar/zijn ware identiteit onthuld? Wel kan ik verklappen dat er tussen de regels de nodige hints verborgen zitten om deze beetje BV te ontmaskeren.

Weet jij wie er schuilgaat achter Chris Van Gansbeke?  Stuur dan de naam van de BV door naar info@goodstuffbooks.be De eerste tien die de ware dader achter dit boek onthullen, winnen een gesigneerd exemplaar en de allereerste wint een leven lang alle boeken die nog bij Good Stuff! Books zullen verschijnen!

ISBN : 9789464334050 – Paperback – 152 blz – Prijs: € 15,00 – Uitgeverij: Good Stuff! Books

http://www.goodstuffbooks.be/lesson/chris-van-gansbeke-bv-day/