Boekrecensie: Lady Killers – Anja Feliers

on

Bij uitgeverij Lannoo is het boek ‘Lady Killers’ van Anja Feliers verschenen. ‘Lady Killers’ bevat met ‘Wreek Mij’ en ‘Naakt!’ twee kortverhalen van de Limburgse thrillerauteur. Twee verhalen die in een pocketboekje zijn gebundeld, ideaal om in de handtas mee te nemen. Want ‘Lady Killers’ is een boekje met twee ijzingwekkende, licht erotische thrillers, goed voor op een zonnige dag of op vakantie te lezen. Met dit boekje toont Anja Feliers dat zij een meesteres is van het korte, spannende verhaal.

In ‘Wreek Mij’ verleidt Liese de notoire vrouwenversierder Ron. Ron is een drugsdealer en Liese heeft een vermoeden dat hij iets ernstig gedaan heeft in het verleden. Om die vermoedens kracht bij te zetten, verleidt ze Ron en gaat ze met hem naar bed. ..

Het tweede verhaal ‘Naakt!’ gaat over Louise, die al anderhalf jaar heimelijk verliefd is op Sam. Sam heeft wel een vriendin, maar dat houdt Louise niet tegen om hem te verleiden en er een passionele nacht mee te beleven. Louise hoopt dat Sam nu voorgoed voor haar is, maar dat is niet zo. Ze doet er alles aan om hem voor haar te winnen, maar wanneer blijkt dat Sam ook een relatie heeft met een van de beste vriendinnen van Louise, slaan haar stoppen door. Ze wreekt zich op een bloedige manier..

ISBN: 9789401443555 – Paperback – 192 blz. Prijs: € 9,99 – Uitgeverij: Lannoo