DVD in de kijker: Trio – Bruno Vanden Broecke, Matteo Simoni en Ruth Beeckmans

on

De Vlaamse film ‘Trio’ van en met Bruno Vanden Broecke, Matteo Simoni en Ruth Beeckmans is gebaseerd op het theaterstuk ‘Hechten’, waarmee de drie acteurs zo’n 60 keer mee op de planken stonden. Voor wie het theaterstuk niet gezien heeft, is er nu de mogelijkheid om de film te zien.

trio3

Het verhaal

Wim (Bruno Vanden Broecke) is een boekhouder, een eenzaat die met een depressie sukkelt. Zijn halfbroer Gert (Matteo Simoni) daarentegen is een vlotte jongen die de vrouwtjes weet te versieren. Gert probeert Wim op te beuren met een niet alledaags cadeau: hij huurt de escorte Lise ( Ruth Beeckmans) in voor zijn broer.

trio2

Aanvankelijk wil Wim niets te maken hebben met Lise, maar langzaam maar zeker beginnen de twee te praten. Plots lijkt de depressie ver weg. Wim en Lise lachen, dansen, maar er is ook nog Gert… Hij is eveneens betoverd door de eigenwijze, intrigerende Lise. De paringsdans begint. Een onwaarschijnlijk trio ontstaat. Voor het eerst heerst er rivaliteit tussen de broers. Een uur lang is Lise van hen. Daarna is alles anders…

trio4

‘Trio’ is anders dan elke andere film. De film is met z’n drieën geproduceerd, geregisseerd én geacteerd. Bruno Vanden Broecke, Matteo Simoni en Ruth Beeckmans kennen elkaar al jaren en dat zie je in de film. De drie zijn zo ingespeeld op elkaar alsof de film realiteit is. ‘Trio’ is een film over rivaliteit tussen broers, aantrekken en afstoten, eenzame zielen en frustraties, maar ook over vriendschap en verliefdheid. De film is nu verkrijgbaar op dvd.

trio5

Technische gegevens dvd:

EAN: 8719372008393

Regisseurs: Bruno Vanden Broecke, Matteo Simoni en Ruth Beeckmans

Acteurs: Bruno Vanden Broecke, Matteo Simoni en Ruth Beeckmans

Duur: 94 minuten

Taal: Vlaams

Ondertiteling: Nederlands en Frans

Beeldformaat: 16:9

Audio: Dolby Digital 5.1

Foto’s: Dutch FilmWorks

Leeftijdsindicatie: Vanaf 12 jaar 

‘Trio’ is uitgebracht door Dutch FilmWorks en is verkrijgbaar op DVD