Puzzelen met De Kampioenen en Geronimo Stilton!

on

Uitgeverij Baeckens Books brengt naast boeken ook DVD’s, gezelschapsspelen en andere leuke toys op de markt. Zo zijn er puzzels van F.C. De Kampioenen en Geronimo Stilton in het uitgebreide gamma te koop. 

Wij zetten eventjes de F.C. De Kampioenen puzzel: het circus en de puzzel De familie Stilton in de spotlights. Beide puzzels zijn bestemd voor kinderen vanaf 5 jaar en bevatten elk 99 puzzelstukjes.

F.C. De Kampioenen puzzel: het circus (99 stukjes)

Puzzel erop los met deze geweldige plaat van De Kampioenen in het circus. Leg alle 99 puzzelstukjes op de juiste plek en ontdek wat deze bende pottenstampers van plan is. Wat zal ons Madeleine daarvan zeggen?!

EAN: 5407006501336 – Vanaf 5 jaar – Prijs: € 12,99 – Uitgebracht door Baeckens Books

.baeckensbooks.com/producten/puzzel-f-c-de-kampioenen-het-circus/

Puzzel De familie Stilton (99 stukjes)

Een puzzel van Geronimo Stilton? Je snorharen zouden bijna trillen van geluk! Leg alle puzzelstukken op de juiste plek en kom erachter wie Geronimo’s familieleden zijn. Met 99 stukjes is deze puzzel de ideale uitdaging voor alle jonge knagers.

EAN: 5407006501367  – Vanaf 5 jaar – Prijs: € 12,99 – Uitgebracht door Baeckens Books

baeckensbooks.com/producten/puzzel-de-familie-stilton-99-stukjes/ 

Deze puzzels zijn ideaal om tijdens een koude, regenachtige winterdag te maken. Uren lang puzzelplezier gegarandeerd!

Naast deze puzzels zijn er ook moeilijkere puzzels met 500 en 1000 stukjes. Ontdek deze en andere leuke spelletjes op ze de website van Baeckens Books.